Skip to content

Topp 3 anbefalte online utdanningsplattformer

Education Platforms

Utdanning er en bred paraply; det er grunnsteinen i all kultur. Den holder kunnskapen om at verden kretser rundt oss og forvandles til noe bedre. Man kan si at livet er den mest fremtredende skolen, og utdannelsen vi får fra den, er langt utenfor vår fantasi. Aristoteles sa en gang: “De utdannede skiller seg så mye fra de uutdannede som de levende fra de døde.” Utdanning har like stor betydning som alle andre viktige ting vi trenger for å komme livet vårt videre. Et individ som ikke har utsatt seg for utdannelse, kan mangle mange problemer og følelser, maktesløshet og selvfølgelig kjærlighet og respekt er bare noen av dem. Når det er sagt, i den nåværende verden hvor koronavirus tar en toll på utdanningssektoren, har mange nettklasser vært på i forkant for å transformere utdanningssystemet og måten studentene blir undervist i. Internett og algoritmen er laget for å lette livet vårt og er sanne når det gjelder denne kjernen. Når det er sagt, la oss dykke rett inn i artikkelen hvor vi videre vil se noen av de beste online utdanningssidene og plattformene som kan være nyttige for oss.

Google Classroom

Den første hvis Google klasserom, ville livet vårt vært ufullstendig uten Google. Før vi går inn i artikkelen, må vi kjenne til de to typer utdannelse som så en økning da teknologien kom frem i lyset; de er, The Learning Management System (LMS) og Virtual Learning Environment (VLE). Når vi kommer tilbake, er Google Classrooms en plattform der du kan benytte deg av utdannelse fritt i et LMS-rom. Du må også vite at Google Classroom er kjent som en av plassene i G Suite som gir studentene mange muligheter til å lære. Du kan laste opp oppgavene, dokumentene og mange andre oppgaver i klasserommet.

Google Classroom

Docebo

Den andre er ingen ringere enn Docebo, den er en plattform der studenter kan samhandle og er enkle å bruke. Bortsett fra det, kalles tempoet som en samarbeidende læringsplattform. Fokuserer hovedsakelig på Learning Management System (LMS). Denne plattformen hjelper også studentene og veilederne med å holde oversikt over alle oppgavene til studentene overhodet. Denne spesielle plattformen hjelper studentene til å lære formelt og uformelt, lett plass til å hente notatene.

Blackboard Learn

Den tredje er ingen ringere enn Blackboard Learn. Du har til og med tilgang fra mobilen, og det er veldig enkelt å administrere selv for elevene så vel som lærerne. Det brukes best til utdanning og mange andre formelle formål. Du kan lagre dataene dine og informasjonen din i skyen uten å miste noe som helst.